ساخت پادکست در ارومیه

تولید پادکست در ارومیه توسط آژانس دیجیتال مارکتینگ اسپرلوس اولین قدم موفق شدن شما در کسب و کارتان در ارومیه خواهد بود بخاطر اینکه اسپرلوس با 8 سال سابقه کاری و بالای 100 تا نمونه کار داخلی و خارجی جزو بهترین شرکت تولید پادکست در ارومیه بوده است و کسب و کار شمارا قدم به قدم از تولید پادکست تا انتشار آن دیجیتال مارکتینگ اسپرلوس بصورت کاملا حرفه ای و اصولی شمارا قرار است راهنمایی بکنیم و در این راه با مشاوره های تخصصی ، شما و کسب و کارتان را قرار است به درآمد بیشتر و موفقیت های بیشتر هدایت کنیم.

در ارومیه دیجیتال مارکتینگ فراوانی برای تولید پادکست وجود ندارد ولی آیا بقیه دیجیتال مارکتینگ های موحود قابل اعتماد هستند یا نه ؟ موفقیت و آینده کسب و کاری که دارید را نمیتواندی به راحتی به دست شرکتی بسپارید بخاطر اینکه تجربه و سابقه شرکت ها ، داشتن یک تیم فنی خفن و تخصصی حرفه ای ، نمونه کار های قوی و معتبر ، نحوه پشتیبانی از مشتریان همه و پارامترها مهمی در انتخاب یک شرکت ایده آل برای تولید و انتشار و ویرایش پادکست در ارومیه یک چالش اساسی برای شما است . اسپرلوس با داشتن تمامی این شرایط یک شرکت کاملا ایده آل و حرفه ای و تخصصی در این حوزه آماده خدمت رسانی به شما همشهریان عزیز و گرامی میباشد .

پادکست ها مجموعه ای از نمایش های رادیویی هستند که معمولا از پیش ضبط شده اند که کاربران میتوانند آن فایل هارا در رایانه های خود یا در موبایل خود آنهارا دانلود و ذخیره کنند. پادکست ها معمولا به چندین قسمت تقسیم میشوند که طبق یک برنامه مشخصی که وجود دارد منتشر بشود.

voice record 4

پادکست چیست؟

پادکست درست کردن یعنی تهیه کردن و انتشار کردن فایل های صوتی با استفاده کردن از فید های RSS در کامپیوتر کابر است . این فایل ها امکان دارد که بعدا حتی در بعضی سرویس های استیم نیز آپلود بشود و کاربران بتوانند فایل های صوتی شمارا به راحتی به صورت فایل صوتی دیجیتال پادکست تهیه کنند. پادکست میتواند علاوه بر فید RSS در سایت هایی که امکان پخش یا دانلود کردن پادکست را دارد نیز در آنجا پخش بشود و قابل دسترس کاربران قرار بگیرد.

پادکست ها مجموعه ای از نمایش های رادیویی هستند که معمولا از پیش ضبط شده اند که ماربران میتوانند آن فایل هارا در رایانه های خود یا در موبایل خود آنهارا دانلود و ذخیره کنند. پادکست ها معمولا به چندین قسمت تقسیم میشوند که طبق یک برنامه مشخصی که وجود دارد منتشر بشود.

برای پادکست هیچ فرمت ، سبک یا طول مشخصی وجود ندارد . معمولا بسیاری از پادکست هارا با برنامه های رادیویی مقایسه میکنند و بیشتر بر روی یک داستان یا مثلا موضوع مشخصی متمرکز میشوند. در پادکست ها میتواند بر موضوعات بسیار متنوعی پرداخت. بیشتر پادکست ها متن های از پیش نوشته شده دارند که برخی دیگر از آنها بصورت بداهه هستند.

اشخاصی که تولید محتوا میکردن به طور خیلی فزاینده ای به سمت تولید پادکست روی آورده اند بخاطر اینکه آن را رسانه ای ارزان و کاربرپسند میدانند که میتوان از این طریق به کاربران خیلی زیادی دسترسی پیدا کرد. بلاگ نویس ها و موزیسین ها اولین اشخاصی بودند که از پادکست استقبال زیادی کردند . بعد از آنها سازمان های اصلی که در حوزه رسانه مثل رادیوی ملی و واشنگتن پست و نیویورک تایمز نیز به فعالیت در این حوزه علاقه پیدا کردند. به آن فضای فرهنگی که پشت یک پادکست وجود دارد podosphere یا همان فضای پادکستی میگویند، و به فضای فرهنگی بلاگ نویسی نیز blogosphere  میگویند.

گوشی های اپل یک فهرستی از پیش نصب شده دارند که از پادکست های گوناگون تشکیل شده است . بسیاری از پادکست ها را میتوانید بصورت رایگان دانلود کنید و گوش کنید. برخی از آنها با وب سایت های خاصی مرتبط هستند که منابع هایشان و انجمن های خاصی که دارند را در اختیار طرفداران و کاربرانشان قرار میدهند

برخی اوقات پادکست هارا به عنوان محتوای دیجیتالی مخرب می دانند بخاطر اینکه نحوه دسترسی سنتی مشتریان را به محتوا های گوناگون را این پادکست ها متحول کرده است. همچنین نحوه کسب درآمد تبلیغ کنندگان را پادکست ها نیز تغییر داده اند. حتی ممکن است  از طریق فروش اشتراک یا اختصاص زمان برای تبلیغ و پلتفرم های جمع سپاری حتی از پادکست ها درآمد زایی کرد مثل استفاده کردن از پلتفرم Patreon . جمع سپاری همون به نوعی برون سپاری کردن است ، اما نه برای سازمان های خاص یا برای شرکت ها بلکه برای گروهی بزرگ از افرادی که ناشناخته هستند که این گروه شامل افراد متخصص و بی تجربه هم میشود.

record coversation

پادکست چگونه تهیه می شود ؟

به محتوا های صوتی دیجیتال پادکست میگویند که از طریق اینترنت یا از طریق بعضی از سرویس های میزبانی قابل شنیدن و استفاده هستند . معمولا در بخش یک مرکز تمام قسمت های این پادکست را ذخیره میکنند و به طور خودکار فید های RSS را می سازند. تمام قسمت های این پادکست به توسط این فید ها فهرست بندی میشوند . این سرویس علاوه بر این کار ها میتوانند به طور کاملا خودکار فید های RSS را به فهرست پادکست ها نیز ارسال کنند که کاربران از آنجا بتوانند به  قسمت های پادکسی دسترسی پیدا بکنند.

بعضی از این پلتفرم های میزبانی پدکست ها را در زیر میتوانید مشاهده کنید :

Podcast Websites

Buzzsprout

Podbean

مصاحبه

برنامه ای است به نام (prodcast directory) یا همان دایرکتوری پادکست که اجازه میدهد تا کاربران بتوانند از آن حا برای جستجو، ذخیره کردن و گوش دادن به پادکست ها استفاده کنند. وقتی شنوندگان یک پادکست مشترک میشوند، فید RSS به طور کاملا خودکار قسمت های جدید پادکست را در دستگاه هایی که شنوندگان استفاده میکنند به روز می کند.

بعضی از این دایرکتوری های پادکست ها عبارت اند از :

پادکست ها همچنین میتوانند مستقیما در سرویس های استیم مانند Sound Cloud یا Youtube  و … بارگزاری بشوند .

تولید کردن پادکست آنقدری که فکر میکنید دشوار نیست . تولیدکنندگان پادکست میتوانند فایل صوتی دیجیتالشان را به صورت یک فایل MP3ذخیره کنند و سپس آن را در پلتفرم یک میزبانه یا سایر سرویس های ارائه خدمات رسانه ای برگذاری بکنند. این فایل ها معمولا URL  مخصوص به خودان را دارند که در یک سند RSS Extensible Markup Language وبه صورت یک تگ XLM درج میکنند.

در یک سیستم جمع آوری محتوا پادسکت را میتوان مثل AllTop یا Feedly  ثبت کرد که آن را به فهرست پادکست ها اضافه میکنند. عموما فایل های صوتی همان پادکست ها هستند اما از همین سیستم میتوان برای درست کردن و به اشتراک گذاشت فایل هایی تصویری ، ویدیویی یا متنی نیز استفاده کرد.

Apple Podcast

Apple Podcast

Podbean

Blubrry Podcasting

Tunein

Tunein

Stitcher

Stitcher

spotify

Spotify

Blubrry Podcasting

Blubrry Podcasting

پادکست چه تفاوتی با رادیو دارد؟

اگر از نسل دهه 80 به بعد باشید اگر تابحال حتی یکبارم شده به رادیو گوش ندادید شاید یکی دوبار سعی کرده اید اپلیکیشن رادیو FM را از موبایلتان حذف بکنید. البته ااگر از دهه یا نسل های قدیمی باشید حتما علاقه  زیادی برای گوش دادن به رادیو ندارید . واقعا چرا وقتی در عصره اینترنت و شبکه های اجتماعی منتظر بمانیم تا اخبار یا برنامه محبوبمان از رادیو پخش بشود؟

آن هم با یک کیفیت پایین و مجری هایی که با صدای بلند داد میزنند سلام ای جوان ایرانی.

ما محتوای صوتی را دوست داریم ولی دیگر بستر رادیو مثل قبل جذابیت خاصی برای ما ندارد. ولی حالا میتوانیم هر برنامه ای را که دوست داریم و دلمان میخواهد در هر موقع از زمانی که میخواهیم گوش بدهیم همراه با کیفیت عالی. حتی میتوانیم برنامه را که میشنویم عقب یا جلو ببریم یا دوباره گوش کنیم کنیم و حتی با گوینده یا سازنده یک تعامل داشته باشیم، نظرمان را به آنها بگوییم ، لایک کنیم یا کامنت بزاریم یا با اشناییانمان به اشتراک بگذاریم.

پادکست وقتی عرضه شد ، آمد تا ایراد هایمان را برطرف بکند و جای خالی رادیو را برایمان پر بکند. بقلی دیگر هرچیزی که از رادیو انتظار داشتیم را حالا در پادکست میتوانیم ببینیم و بشنویم و استفاده کنیم. حالا اینقدر گفتیم پادکست پادکست گوش کنید وقتش است چندتا اپلیکیشن برایتان معرفی کنیم تا پادکست هایتان را راحت گوش بدهید:

spotify

اسپاتیفای

گوگل پادکست

گوگل پادکست

Apple Podcast

اپلیکیشن پادکست اپل

کست پادکست

کست باکس

چگونه میتوان یک پادکست ساخت؟

صرفا پادکست یک فایل صوتی است . راه های زیادی برای درست کردن یک فایل صوتی جود دارد و اجزای مورد نیاز برای اینجام ضبط یک فایل صوتی عبارت است از:

اگر یک میکروفون ارزان برای ضبط صدا میخواهید که بتوانید به آسانی با آن کار کنید بهتان میکروفون های یو.اس.بی را پیشنهاد میکنیم. میکروفون های داخلی لب تاپ یا گوشی هایتان نیز برای این کار مناسب هستند. اگر هدفتان از تولید پادکست این است که کیفیت صدای بالایی داشته باشم باید اینحا از میکروفون های ضبط با کیفیت حرفه ای استفاده شود.

بسیاری از دستگاه ها هستند که نرم افزار های ضبط صوت رایگان در آن ها تعبیه شده است ، مثل نرم افزار Voice memosدر دستگاه اپل. یک برنامه ضبط صوتی به نام Audacity  هست که به صورت رایگان است که روی سیستم عامل هایی مثل دسکتاپ مانند ویندوز ماکروسافت و لینوکس و مک او اس اپل قابل اجرا است. بعضی از نرم افزار های ضبط صوت میتوانند فایل هایی صوتی را که ضبط کرده اید را داخل آن ویرایش نیز بدهید و فایل صوتی مورد نظر را خروجی بدهید.

با استفاده از پلتفرم های اشتراکی متوانید یک پادکست را پس از ضبط  در Podbean ، Podcast  و Spotify  یا … منتشر کنید .

در این پایین 9 مرحله ضبط کردن یک پادکست صوتی را با استفاده از رایانه ویندوز و میکروفون یو.اس.بی توضیح بدهیم

پخش آهنگ

مزایای تولید پادکست

تولید پادکست دارای مزایای زیر است:

تولید آن خیلی آسان است

با یک میکروفون و یک نرم افزار ضبط صوت و یک رایانه و اتصال به اینترنت تنها چیز هاییست که برای تولید یک پادکست به آن نیاز دارید. هیچ دانش یا تجهیزات پر مخارج اضافی برای این کار مورد نیاز نیست فقط با این چند قلم وسایل میشه پادکست تولید کرد. یکی از راه حل های ساده برای تولید پادکست، صحبت کردن در برخی اپلیکیشن های نت برداری صوتی در موبایل هایتان است.

توزیع آن آسان است

پادکست را میتوان بصورت رایگان با باز کردن حساب کاربری در Youtube و SoundCloud بارگذاری کرد . در هر سرویسی یا دستگاهی که میتوان در آن فایل صوتی برگزاری کرد ، میتوان میزبان پادکست باشد.

تولید پادکست قوانین و مقررات خاصی هم ندارد

نهاد های دولتی هیچ قوانین و مقررات خاصی را برای تولید پادکست وضع نکرده است. این سطح از آزادی بیانی که در اختیار پادکست است در تلویزیون و حتی رادیو وجود ندارد. البته با استفاده از قانون حقوق مولف میتوانند از آثار خود در مقابل کپی رایت استفاده بکنند.

زمان آن نامحدود است

یک پادکست میتواند هرچقدر که میخواهد مدت زمانی داشته باشد. بعضی از این پادکست ها بیشتر از حتی سه ساعت هستند. این زمان برای دیگر گونه های ارتباطی زمانی بیشتر از حد طولانی دارد. بخاطر همین میتوانید شما بصورت عمیق وارد یک بحث بشوید و به موضوعات کامل بپردازید و این کار حتی در رسانه های دیگر رایج نیست.

منطبق با تقاضا تولید می شود

کاربران میتوانند هر موقع که بخواهند در موبایل خود به محتوای صوتی که می خواهند به پادکست مور نظر دسترسی پیدا کنند و به آن نیز گوش کنند. حتی میتوانیم حین انجام دادن کار های دیگر مثل کار کردن ، رانندگی ، ورزش یا تمیز کردن منزل و کار های دیگر به پادکست گوش داد .

چرا پادکست یک یک ابزار ارزشمند بازاریابی است؟

پادکست این قالیت رو دارد تا محصولات بازاریابان را با مخاطبان خاص خود ارتباط برقرار بکنند و پادکست یک نقطه تماس ثابتی است که مخاطب آن قرار است دوباره به آن بازگردد و به آن مراجعه بکند. ابزار چند کاناله و بسیار موثر چیزی نیست جز پادکست که اطلاعات مفید را به مخاطبان خود میدهد بدون اینکه تلاش بکند چیزی بخواهد برای آنها بفروشد . همچنین پادکست یک موقعیت خوبی را ایجاد میکند وب سایت فروش را به نحو موثر بر سئوی یک برند لینک بکند که این خودش یک تاثیر مثبت میگذارد. پادکست ها معمولا در تلاشند تا مهمانانی دعوت بکنند که خیلی خوب بتواند بر روی سئویشان تاثیر بگذارد و با استفاده از مهمانانشان بتوانند به صفحات وبشان آن مهمانان را نیز لینک بدهد. اگر یک شرکت نوپا بخواهد محصولات خود را به مخاطبانش آموزش بدهد باید با استفاده از پادکست محولات خود را بشناساند و همچنین در مورد موضوعات بیشتر و کلی تر صحبت بکند و تخصص خود را بتواند به مخاطبانش ارائه بدهد

ضبط صدا

چند مثالی در حوزه تولید پادکست

طبق آماری که در اوردیم در سایت Prodcast Insights در حال حاضر حداقل چند میلیون پادکست در اینترنت موجود است که  موضوعات این پادکست ها حوزه های متنوع و وسیعی مانند هنر ، علم ، سیاست ، کمدی و موضوعات خاص مانند جنایات واقعی را میتواند در بر خود بگیرد

پادکستی است که یک خبری را که در دست است در طول یک فصل به تفضیل و با جزئیات دنبال میکند.

پادکستی است در مورد موسیقی و نوازدنگان و گروه های موسیقی

اخبار و تحلیل های مجله نیویورک تایمز

سخنرانانی مختلف در مورد طیف های گسترده ای از موضوعات مربوط به مجموعه محبوب Ted صحبت می کنند.

پادکست رادیوی ملی آمریکا است که گزارش عای موضوعی را هرروز ارائه میدهد

پادکستی است که با جو روگان مفصر هنر های رزمی ترکیبی و مجری سابق تلویزیون بوده

تولید پادکست در ارومیه با دیجیتال مارکتینگ اسپرلوس

 

دیجیتال مارکتینگ اسپرلوس با 8 سال سابقه کاری درخشان در زمینه تولید پادکست در ارومیه ، با بیشت از 100 نمونه کار موفق داخلی و خارجی توانسته است یک رزومه قوی و پرباری را از خود به جا بگذارد .

اعتماد کردن به هر شرکتی جهت تولید کردن پادکست برایتان اشتباهی محض می باشد چرا که مهم ترین و اصلی ترین و پایه و ستون کسب و کارتان محکم و ثابت بماند . در ارومیه خیلی جاها هستند که میتوانند تولید پادکست بکنند ولی همه آنها نمیتوانند گزینه خوبی برایتان باشد تا کسب و کارتان را در ارومیه به بالا ببرد.

 

ویس

تاریخچه ساخت پادکست

پادکست ها از دهه هشتاد میلادی وجود دارد . نخستین نوع پادکست ، وبلاگ نویسی صوتی نام داده شد. مثلا مردم صحبت های خودشان را ضبط میکردند و این محتوا های صوتی را از طریق اینترنت و به صورت پست های شنیداری وبلاگ به اشتراک در فضا های موجود می گذاشتند. در سال 2004 بن همرزلی برای اولین بار به نخست از واژه پادکست برای توصیف این نوع از محتوا استفاده کرد و این اصطلاح از تکریب دو واژه به وجود آمده است ، دو واژه Ipod و Broadcast .

پادکست در اواسط دهه 2000 میلادی با استفاده از پهنا های باند و اینترنت رشدش شروع شد. در سال 2004 آدام کری مجری سابق ام. تی . وی د دیو وینر توسعه دهنده نرم افزار ، آی پادر را طراحی کردند. این نرم افزار که امروزه به آن Juice می گویند برنامه ای است که به این کاربران این اجازه را می دهند که برنامه های ایستگاه های رادیویی اینترنتی را روی آی.پد خود بتوانید دانلود وذخیره کنید.

به کری بخاطر چندین بار حضور در پادکست و به دلیل نقش محبوبی که در این رسانه داشت ، پدر پادکست یا Podfather  خوانده میشد. یکی از نخستین پادکست های او Daily Source Code بود که برای مخاطبان علاقمند به فناوری تهیه می شد. در سال 2019 شرکت Spotify دو پلتفرم های مهم میزباین پادکست را خرید یعنی همان پلتفرم های Anchor و Gimlet Media . این کار نشان دهنده علاقه پلتفرم های استریم به این حوزه است. در همان سال گزارشی درباره << ردیابی مخاطبان پادکست>> توسط مجله Edison Research منتشر شد که به گفته آن ، در هر ماه 90 میلیون نفر در ایالات متحده آمریکا به این پادکست گوش میدادند. محبوبیت این رسانه در هر دو بخش شرکتی و شخصی همچنان ادامه دارد.

پادکست در طی سالیان به روشی ارزشمند برای دستیابی به بازار های خاص و برقراری ارتباط با مخاطبان دیجیتال تبدیل شده است. برای بازاریابی بهتر باید به رسانه های ترکیبی جدید مثل پادکست روی بیاوریم.

پادکست سازی
به بالای صفحه بردن